Zájezdy Afghánistán

Detail státu
[Zobrazit mapu]

 - transparent

 

Víza:

Potřebné dokumenty:

  •      vyplněný třístránkový formulář
  •     2x fotografii pasového formátu
  •     v případě individuální turistiky itinerář cesty (podrobně popsat data a místa, která v Afghánistánu navštívíte) + vysvětlit důvod cesty, popř. voucher z hotelu apod.
  •      v případě služební cesty je třeba mít zvací dopis od partnerské afghánské firmy nebo vysílací dopis od české firmy v angličtině s co nejpodrobnějším popisem důvodu cesty a činnosti v Afghánistánu


Doba vyřízení:

  •      3 dny


Poznámka:
Vízum je vždy jednovstupové, max. doba pobytu je 1 měsíc. Ambasáda v Praze může vydat vízum pouze na 1 měsíc. Vízum lze následně prodloužit v hlavním městě Kábul na místním úřadě na libovolný počet měsíců